Rovex Inzenjering
Video endoskop BO25 cena

Video endoskop BO25


Lagan, kompaktan i jednostavan za upotrebu - robusna sonda sa fiksnim optičkim fokusom i vodotpornom kamerom (IP67) - LCD dispej 3,2" u boji i snažan QUAD-LED sa kontrolom intenziteta

Video endoskop BO25

Video endoskop za profesionalce, osoblje u održavanju i razvoju...

Video endoskop BO25 vam omogućava da izvršite brzi vizuelni pregled na teško dostupnim mestima i šupljinama. I video rekorder i fotoaparat, BO25 Vam omogućava da sačuvate slike i video klipove izvršene inspekcije, kompletan sadržaj koji snimite kasnije možete prebaciti na PC računar. Ovaj video endoskop je idealan za održavanje i popravke u proizvodnji, auto servisima i sl. Nikada pre optička analiza nije bila toliko jednostavna, pomoću video endoskopa lakše i brze detektujete kvar ili problem.

Video endoskop BO25 ima mogućnost invertovanja slike za 180 °, pa nije potrebno da dubite na glavi da bi razumeli sliku koju gledate. Slika će uvek biti okrenuta na pravi način prema gore na displeju vašeg BO25 ili na spoljnom monitoru. Uz dodatke koji su u paketu sa uređajem možete pomoću ogledalceta gledati sa strane, pomoću magneta nešto dohvatiti ili pomoću kuke nešto zakačiti.

Iako je uređaj izuzetno svestran on je i dalje veoma lak za korišćenje :

Zahvaljujući odličnom navigacionom meniju na ekranu, lako podešavate sve parametre i vrednosti, kao što su osvetljenje i fokusiranje, rezoluciju, format video fajla i slično.

Praktični detalji:

Endoskop dodaci

Tu je i izbor veoma korisnih dodataka sa kojima možete naći još više primena vašeg BO25, i što je najbitnije sastavni su deo isporuke.

Ovi dodaci se mogu koristiti, na primer za transformaciju vašeg uređaja u opremu za servis sa kojom možete dohvatiti izgubljene delove ili uzimati uzorke ukoliko je to potrebno.

Npr. ako vam ispadne šraf tamo gde rukom ne možete prići, sa magnetom ga lako možete dohvatiti ili imate zapušenu cev, lako možete otkriti gde i tačno šta.

Tehnički podaci Video endoskop BO25
Artikal br. 3.510.091.125
Sonda / senzor Ø 17,0mm / dužina 1000 mm
Opseg fokusa 50 - 150mm
Tip osvetljenja Quad-LED (4-LED diode)
Displej (rezolucija) 3" LCD (320 x 240px)
Frekvencija ponavljanja slike 30 fps (frejmova u sekundi)
Funkcije Snimanje fotografije i video snimka, foto memorija sa vremenom i datumom, kontrola osvetljenosti , višejezični meni na ekranu,180° image invertor , automatsko isključivanje
Rezolucija slike / video zapisa 320 x 240 pixels / 320 x 240 pixels
Format slike / video zapisa JPEG / MPEG4, AVI, 3GP
Video standard NTSC / PAL
Interfejs / povezivanje USB (tip mini 5-pin) Video-Out (composite video)
Memorija interna 120MB, eksterna SD memorijska kartica
Napajanje V3.7 V litijum-Io baterija, punjiva preko USB-porta (tipa mini 5-pinski)
Težina 580 g
Isporuka Merni uređaj, punjive baterije uz uređaj, dodaci - ogledalo za pogled pod uglom, kuka i magnet, USB kabl, punjač, futrola i uputstvo za korišćenje na srpskom


Tehnicki podaci Video endoskop BO25 E-katalog Video endoskop BO25 Uputstvo za Video endoskop BO25 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page