Rovex Inzenjering
Termometar za meso cena

Ubodni termometar za meso


Brzo i lako saznajte da li je Vaše meso pečeno - idealan za ugostiteljstvo, restorane, pečenjare, domaće kuhinje, domaćinstva - jednostavno čišćenje - nerđajuća merna sonda - najbolji odnos cena/kvalitet

Termometar za meso

Najlakši način da saznate da li je pečenje spremno

Zagrejan pleh izvući iz pećnice i sipati malo ulja, staviti pile i ostaviti u pećnici zagrejanoj na 225 stepeni. Peći oko sat vremena na maksimalnoj temparaturi i okretati po potrebi.

Da li Vam zvuči poznato? Pomoću termometara za meso ne morate svaki čas gledati u sat i pratiti koliko je vremena prošlo i na osnovu toga znati da li je meso pečeno, već jednostavno ubodete termometar i vidite da li je pečeno ili ne.

Ubodni termometar za meso sa sondom od nerđajućeg  čelika dužine 105mm i prečnika Ø4mm, skalom temperature Ø45mm omogućava Vam da proverite da li je Vaše meso pečeno ili ne. Ubodni termometar za pečeno meso meri temperaturu u opsegu od 0 do 120 °C u podeocima na skali od  1 °C.

Termometar za meso

Za najpreciznije merenje temperature, ubodite termometar u najdeblji deo mesa ili živine, izbegavajući kosti.

Očitavanje sa instrumenta može potrajati nekoliko sekundi da se stabilizuje. Skala temperature je jasno obeležena sa temperaturama: govedine, teletine, jagnjetine, svinjetine i živine.

Termometar može da se koristi u rerni, samo morate paziti da se prilokom korišćenja ne opečete na isti.


Tehnički podaci Termometar za meso
Artikal br. 800-804
Temperaturni opseg 0° do 120 °C (5 ilustrovanih slicica)
Tačnost moguće je utvrditi jedino etaloniranjem u laboratoriji
Rezolucija 1 °C
Sonda Nerđajući čelik, dužina 105mm, Ø 4,5mm
Vreme odziva 5 sekundi
Dimenzije 125 x 45 x 45 mm
Težina 55g
Isporuka Merni uređaj i uputstvo za korišćenje na srpskom

Tehnicki podaci Ubodni termometar BT20 E-katalog Ubodni termometar BT20 Uputstvo za Ubodni termometar BT20 Galerija

Kontakt podrska Zahtev za ponudu Internet prodavnica maloprodaja mernih uredjaja Rovex Facebook Fan Page