Rovex Inzenjering
Internet prodavnica Rovex Grejanje - rovex-grejanje.com

Rovex Inženjering d.o.o.

Rovex Inzenjering je ekskluzivni i generalni distributer najekonomičnijih električnih grejanja. Na našem tržistu prisutni smo od 2000 godine. Savremeni sistemi grejanja za 21 vek):
• Norveški radijatori - Brand: Glamox 3001 i Adax Neo
• Podno grejanje - Brand: Elektra
• Zaštita od snega i leda - Brand: Elektra
•Mernih uređaja - Brand: Trotec

Brand -ovi Rovex

SAVREMENI SISTEMI GREJANJA

Norveški radijatori - moderno i pamentno grejanje

Moderan način života zahteva i moderne i fleksibilne sisteme grejanja. Savremena tehnologija pomaže nam da naše domove grejemo znatno efikasnije i znatno bolje nego pre samo 10 godina. Sistemi Norveških radijatora GLAMOX 3001 zadovoljavaju sve zahteve modernog grejanja. Višegodišnje iskustvo Norveške firme ADAX dovelo je do razvoja sistema grejanja koji su u mogućnosti da zadovole sve gore navedene zahteve.
Racionalna potrošnja energije ne čuva samo Vaš novčanik već i elektroenergestki sistem.
Moderni sistemi grejanja spoj su ekonomije, ekologije i estetike. Moderni radijatori uklapaju se u svaki prostor, zauzimaju minimalno mesta na zidu i ne zagađuju životnu okolinu. Norveški radijatori prilagođeni su svim uzrastima od male dece od 2 godine do starijih osoba od 77 godina. Prašina, prljavština, polen i grinje ne cirkulišu kroz Vaš dom. Ne postoje ventilatori koji skupljaju prašinu i izazivaju buku. Dugogodišnja garacija obezbeđuje da jedino šta morate da radite na vašem sistemu je da podesite temperaturu i na početku sezone da usisate prašinu koja se tokom protekle sezone nakupila na grejnom elementu.

Podno grejanje - raskoš bez kog ne možete živeti!

Zamislite izlazak iz kade u hladno jutro na pločice zagrejane na 25˚C. Zamislite da hodate bosi po Vašem zagrejanom podu u kuhinji dok napolju pada sneg.
Zamislite sistem koji je nevidljiv, ne zauzima prostor, jednostavan je za rukovanje, ekonomičan je u potrošnji električne energije, zdrav i ne zahteva nikavo održavanje.
Rovex inženjering Vam pruža mogućnost jednostavnog i komfornog sistema grejanja Vašeg doma uz pomoć najnovije tehnologije podnog grejanja električnim kablovima.
Najnovija tehnologija grejnih kablova eleminiše potrebu upotrebe vode kod podnog grejanja, snižava cenu instalacije za oko 50% i smanjuje cenu eksploatacije za oko 40%.
Komfor i kvalitet koji su nekada mogli priuštiti bogati sada postaje dostupan svima.

Zaštita od snega i leda – čuva vas i vaš džep

Sačuvajte Vas same, Vaše goste i prolaznike prilikom izlaska ili ulaska u kuću/stan od neželjenih povreda koje prouzrokuju sneg i led na stepeništu, stazi ili trotoaru, sačuvajte Vaš auto tako što ćete bezbedno izlaći iz garaže, olakšajte sebi čićšenje snega i led, sprečite prokišnjavanje krovova i oštećenje fasada , leđenje oluka i padanje ledecica sa krovova, pucanje cevi i cevovoda itd.

Rovex Inženjering u ponudi ima sisteme specijalnih grejnih kablova koji sprečavaju zadržavanje snega i leda na krovovima, u olucima, odvodnim cevima, na prilaznim putevima, stepeništima, terasama, antenama, vijaduktima, mostovima, itd.