Rovex Inzenjering
EXTRA PONUDA - GOTOVI KOMPLETI - GREJNA MREZA + TERMOSTAT
elektricne grejne mreze elektricno podno grejanje elektricno podno grejanje
1 2 3

BESPLATNO PROJEKTOVANJE PODNOG GREJANJA

Ako gradite nove objekte ili rekonstruišete postojeće posavetujte se sa stručnjacima Rovex inženjeringa i oni će Vam pomoći da  odaberete optimalno rešenje za vašu kuću ili stan...

Vršimo kompletno projektovanje, postavljanje povezivanje i puštanje u rad sistem za podno grejanje...

besplatna preporuka projektovanje grejanja

Odabir pravog grejanja je jedno od najbitnijih ulaganja u Vašu kuću ili stan. Kako zbog samog kvaliteta grejanja, tako i zbog troškova u ekspolataciji.

Zato smo mi tu da Vam u tome pomognemo!

Grejanje je stavka koju nikako ne možemo zaobići i moramo voditi računa da bude to dugoročna i isplativa investicija. Podno grejanje upravo to i jeste, garancija kvaliteta i dugoročnosti je garancija od 10 godina i životni vek preko 30 godina. Ali čemu sve to ako nije isplativo. Upravo podno grejanje jeste trenutno najisplativije grejanje na tržištu.

Podnim grejanjem dobijate nevidiljivo i najveće moguće grejno telo. Nenarušava prostor i ne morate se odricati mesta u Vašem prostoru. Podno grejanje se odvija na niskim temperaturama gde za 50°C dobijate grejanje, totalno suprotono grejačima u raznim grejnim telima gde temperatura ide i do 300°C. Pored male instalirane snage po m² imate i ogromnu akumulaciju energije.

preporuka grejanja

Izuzetno je bitno odabrati pravu snagu za grejanje stana ili kuće kao i regulaciju istog. Rovex Inženjering je tu da Vam 100% BESPLATNO isprojektuje podno grejanje.

Dostavite nam Vaš plan/nacrt stana kuće ili samo jedne sobe gde želite grejanje i mi ćemo Vam besplatno preporučiti odgovarajuće podno grejanje koje će biti energetski efikasno. Energetska efikasnost sistema znači upotrebu manje količine energije za grejanje iste radne ili stambene površine sa potpuno istim komforom.

Plan,nacrt, projekat možete nam lično dostaviti u kancelarijama Rovex Inženjeringa, poslati na mail ponude@rovex.co.rs u pdf fajlu, autocad projektu ili dostavite sliku u elektronskom formatu.