Internet prodavnica

011.311.52.08, 785.68.33

prodaja@rovex.co.rs

Infracrvena grejalica IR 2570 sa stalkom

Mobilnih i snažnih 2500W trenutne toplote u 3 nivoa grejanja. Tiho, čisto i bez mirisa. Pogodno za sve natkrivene prostore.Nemački kvalitet!

Prijatne temperature na otvorenom tokom cele godine

Ne samo leti, terasa ili balkon su savršeno mesto za uživanje na svežem vazduhu na otvorenom pod zvezdanim nebom. Čak i u prelaznim periodima proleća i kasnog leta, kada je vreme uglavnom hladno, ovaj prošireni životni prostor može se pretvoriti u prijatno zagrejanu oazu za prijatan boravak pomoću infracrvene grejalice IR 2570 S. Za beg od svakodnevnog stresa jednostavnim pritiskom na dugme. U ugostiteljstvu, infracrveni grejač sa svojih moćnih 2500 wati, koji se može precizno podesiti zahvaljujući promenjljivom  uglu nagiba koji se može podešavati za 90 °.

Čisto i udobrno grejanje - bez buke, mirisa i cirkulacije prašine

U poređenju sa konvencionalnim grejačima, infracrvena grejalica IR 2570 S ima samo minimalne gubitke toplote i ne zahteva nikakve resurse kao što su na primer ulje, gas ili druga goriva. Ovo ne samo da štiti životnu sredinu! već okolni vazduh ostaje bez neprijatnih mirisa sagorevanja, a s obzirom na to da grejač zrači toplotu  bez bučnog ventilatora, ne podiže se prašina. Idealno za osobe sklone alergijama i ljude sa osetljivim respiratornim organima. Ugodna toplina i slobodno disanje. Bez ikakvih neželjenih efekata!

Jednostavna upotreba kao zidni ili samostojeći uređaj

Infracrvena grejalica stalak za montažu

Ugodna toplota IR 2570 S, koja je posebno prijatna na koži, dostupna vam je odmah nakon uključivanja. Trostepeno podešavanje snage grejanja (850W, 1650W, 2500 W) može se podešavati bilo preko kontrolne table sa strane ili putem isporučenog daljinskog upravljača. IC grejač, koji je zaštićen od prašine i prskanja vode sa svih strana prema klasi zaštite IP34, pogodan je za zidnu ugradnju u natkrivene spoljne prostore. Zidni nosač potreban za pričvršćivanje kao i teleskopski stativ uključen je u sadržaj isporuke.

Montažom infracrvene grejalice na teleskopski stativ dobija se fleksibilni samostojeći model koji možete postaviti na najprikladnije mesto u Vašem prostoru ili grejalicu premeštati po potrebi. Fleksibilnost i mobilnost grejalice na teleskopskom stativu povećava radni radijus grejanja grejača  širokog 900 mm. Infracrvena grejalica može se privremeno koristiti i na nepokrivenim spoljnim površinama.

Postavite stativ i jednostavno izvucite segment teleskopa na željenu visinu i popravite ga na željeno mesto. Konstrukcija sa tri noge garantuje stabilnost postolje.Teleskopskim postoljem može se proširiti spektar primena infracrvenih grejalica tako da se mogu koristiti , npr. neposredno  do sedišta na terasi. Teleskopski stativ je lagan i lagan za transport i vrlo jednostavan za upotrebu. Visina stativa je podesiva od 110 do 175cm.

Programirano grejanje: 24-časovni tajmer

Pomoću tajmera od 24 sata, vreme isključivanja grejača može se lako programirati u koracima od 1 sata. Tako da ne morate da brinete o isključivanju uređaja. Uređaj se potpuno automatski isključuje nakon unapred podešenog vremena rada!

Direktna toplota zasnovana na principu sunca

Kvalitetni grejni kvarcni element IR 2570 S stvara toplotu prema prirodnom principu sunčevog zračenja (infracrvena toplota). A posebno je energetski efikasan, jer se veliki deo utrošene energije pretvara u direktnu toplotu. Infracrveni grejač ne zagreva vazduh iz okoline, već predmeti i ljudi u neposrednoj blizini grejača upijaju zračenje, skladište ga i takođe ispuštaju u okolinu kao sekundarno zračenje. Rezultat je ravnomerna i ciljana raspodela toplote u osvetljenom prostoru, bez hladnih uglova.

Idealno za ugostiteljstvo: Topla sedišta na natkrivenoj terasi ispred vrata - kako biste bili sigurni da je vašim gostima udobno! Korišćenjem daljinskog upravljača imaćete intenzitet toplotnog zračenja u ruci.

Najbolja stvar leti? Duge večeri na terasi, verandi ili balkonu! U vremenu između sezona, noći mogu biti ugodnije za sedenje napolju upotrebom infracrvenih radijatorskih grejača.

Prednosti u praksi:

 • Infracrvena toplota odmah po uključenju
 • Ujednačena i ciljana raspodela toplote
 • Čisto, bez kondenzacije, bez mirisa i bez buke
 • Ne podiže prašinu, stoga pogodno za osobe sa alergijom
 • 3 nivoa grejanja-  850,1650, 2500 Wat-i
 • 1 kvarcni grejač
 • Tajmer 24 časa
 • LED displej
 • Robusno Aluminijumsko kućište
 • Podesivi ugao nagiba od 90 ° - sa velikim poljem delovanja
 • Upotrebljiv u pokrivenom otvorenom prostoru
 • Za zidnu montažu ili na isporučeni teleskopski stativ
 • Infracrveni daljinski upravljač
 • Indikator rada
 • Uključen teleskopski stativ
 • Energetski efikasna
Tehnički podaci  IR 2570 IP34
Snaga 2500W
Napon napajanja  220 - 240 V / 50 - 60 Hz
Režim rada 1/2/3 0,85kW /1,65kW / 2,5kW
Grejna površina Do 17 m2 u snopu IC zraka
Grejač kvarcni
Zaštita IP34
Nagib podesiv 90o
Dimenzije 90 x 900 x 200 mm
Težina 3,0 kg
Dužina kabla 1,8m
Isporuka Infracrvena grejalica, teleskopski stativ i uputstvo za korišćenje na srpskom
Sertifikati CE oznaka, RoHS, DEKRA GS,
Proizvođač TROTEC, Nemačka

Za upotrebu u exterijerima

Pregled maksimalne površine za zagrevanje infracrvene električne grejalice snage 2500 W za eksterijere:

Područja primene Preporučena
snaga grejanja po m²
Površina koju zagrejava
infracrvena grejalica
sa 2500W
Spolja Zaštićeno područje:
oko 150 W/m²
oko 17 m²
Nezaštićeno područje:
oko 250 W/m²
oko 10 m²
Površina za zagrejavanje infracrvene električne grejalice snage 2500 W

Za upotrebu u enterijerima

Ako želite koristiti IC grejalicu za grejanje vašeg unutrašnjeg prostora možete izračunati potrebnu snagu grejanja u vatima na sledeći način:

Formula:  m² x W/m² = W
Površina prostorije (m²) x preporučeni snaga grejanja po kvadratnom metru (W/m²) = potrebni snaga grejanja infracrvene grijalice (W)

Primer proračuna:
Za prostoriju veličine 8 m² s odličnom izolacijom preporučujemo sledeću snagu grejanja:  8 m² x 100 W/m² = 800 W

IR2570 posebne karakteristike uređaja

IR2570 infracrvena grejalica snage od 2500W
Sa širinom od 900 mm i do 2500 wati snage, IR 2570 S može da obezbedi infracrvenu toplotu za veliki broj mogućih primena na natkrivenim spoljnim površinama, ali ipak ne zahteva vreme zagrevanja.
Infracrvena grejalica na teleskopskom stativu
Jednostavno postavite infracrvenu grejalicu na teleskopskom stativu  gde je potrebna ili je montirajte  na zid . Infracrvenom grejalicom se  upravlja praktično i lako pomoću praktičnog IC daljinskog upravljača.
LED indikacija snage Infracrvene grejalice
Infracrvena grejalica  je opremljena LED displejem sa tri nivoa grejanja po izboru (850W, 1650W, 2500W), indikatorskom lampicom i funkcijom tajmera.
Ugao nagiba Infracrvene grejalice
Ugao nagiba može se besprijekorno podesiti u opsegu od 0 od 90 °, pokrivajući tako  širok efektivni opseg grejanja.

Ugodna toplina gde god Vam je potrebno

IR2570 infracrvena grejalica snage od 2500W
Idealno za ugostitelje: Topla sedišta na natkrivenoj terasi ispred vrata - kako biste bili sigurni da je vašim gostima udobno! Korišćenjem daljinskog upravljača imaćete intenzitet toplotnog zračenja u ruci.
Infracrvena grejalica na teleskopskom stativu
Najbolja stvar tokom leta ili prelaznih perioda ? Duge večeri na terasi, verandi ili balkonu! U vremenu između sezona, noći mogu biti ugodnije za sedenje napolju upotrebom infracrvenih grejalica.

Da li je sigurno koristiti infracrvenu grejalicu?

Kod svake vrste grejanja važan je faktor sigurnosti. Električne grejne jedinice moraju raditi sigurno i pouzdano. Naši radijatorski grejači ispunjavaju sve zakonske zahteve. Želimo da vam pružimo toplinu, ali istovremeno u velikoj meri uzimamo u obzir i sigurnosne propise. Karakteristike kvaliteta i nalepnice na našim infracrvenim grejačima ukazuju na visoke bezbednosne standarde. Radijatori su testirani na bezbednost od Nemačke asocijacije za tehnički pregled (TUV) i sertifikovani GS testiranom sigurnosnom oznakom.

Facebook Rovex
Norveški radijatori, podno grejanje, termostati i merni uređaji
Prodajno mesto
Norveški radijatori 20 GODINA ROVEX Inženjeringa - Norveški radijatori