Ubodni termometar za meso
Brzo i lako saznajte da li je Vaše meso pečeno - idealan za ugostiteljstvo, restorane, pečenjare, domaće kuhinje, domaćinstva - jednostavno čišćenje - nerđajuća merna sonda - najbolji odnos cena/kvalitet
Najlakši način da saznate da li je pečenje spremno
Zagrejani pleh izvući iz pećnice i sipati malo ulja, staviti pile i ostaviti u pećnici zagrejanoj na 225 stepeni. Peći oko sat vremena na maksimalnoj temperaturi i okretati po potrebi.
Da li Vam zvuči poznato?
Pomoću termometara za meso ne morate svaki čas gledati u sat i pratiti koliko je vremena prošlo i na osnovu toga znati da li je meso pečeno, već jednostavno ubodete termometar i vidite da li je pečeno ili ne.
![Termometar za meso](/folder/termometar-za-meso.webp)
Ubodni termometar za meso sa sondom od nerđajućeg čelika dužine 105mm i prečnika Ø4mm, skalom temperature Ø45mm omogućava Vam da proverite da li je Vaše meso pečeno ili ne. Ubodni termometar za pečeno meso meri temperaturu u opsegu od 0 do 120°C u podeocima na skali od 1 °C.
Za najpreciznije merenje temperature, ubodite termometar u najdeblji deo mesa ili živine, izbegavajući kosti.
Očitavanje sa instrumenta može potrajati nekoliko sekundi da se stabilizuje. Skala temperature je jasno obeležena sa temperaturama: govedine, teletine, jagnjetine, svinjetine i živine.
Termometar može da se koristi u rerni, samo morate paziti da se prilikom korišćenja ne opečete na isti.
Tehnički podaci | Termometar za meso |
---|---|
Artikal br. | 800-804 |
Temperaturni opseg | 0° do 120 °C (5 ilustrovanih slicica) |
Tačnost | moguće je utvrditi jedino etaloniranjem u laboratoriji |
Rezolucija | 1 °C |
Sonda | Nerđajući čelik, dužina 105mm, Ø 4,5mm |
Vreme odziva | 5 sekundi |
Dimenzije | 125 x 45 x 45 mm |
Težina | 55 g |
Isporuka | Merni uređaj i uputstvo za korišćenje na srpskom |
Sve proizvode možete da kupite on-line
putem naše on-line prodavnice.